Pages

Tuesday, April 14, 2009

bila orang da tak ske...

one of our lecturer da tak ske aku..aku minta maaf pon die tak layan da..aku sgt sedih...
lama da aku pk menda nih...aku da bincang ngn parent n adik beradik aku..yela, takkan nak menempek kat uia ni bila orang da tak ske kat kita..aku tau bdk2 residential tau pasal hal nih... tak ramai yang bunyi n smpikan kat aku...

frankly speaking, aku sungguh tak ske kalo ada orang tak ske / benci kat aku..sumpah aku tak suke..aku tatau nak buat cemana da...hampeh...

2 comments:

  1. oik8...
    ak x au pn pan..

    xpe... bemti keje staum...
    next yer sambum pat 2 same4 ramai4...
    lallalalallala...

    ReplyDelete
  2. lecturer mana plak nih....

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...